Hoppa till sidans innehåll

OLD-Bli Medlem/Medlemsinfo


Nya medlemmar
STÄNGT tills vidare.
Uppgifterna skickas via e-post till oss. Efter att du skickat in dina uppgifter via online formuläret så betalar du in avgiften till Bankgiro 450-0088.

Befintliga medlemmar
Du som redan är medlem ombeds invänta besked om hur uppgifter ska uppdateras och hur avgift ska betalas inför 2021. Systemet för medlemsansökan håller på att bytas för att minska administrativt arbete och följa riktlinjer för GDPR.

 

För de medlemmar som önskar vara aktiva i Veinge MCK 
Som medlem i Veinge MCK kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta This is a mailto link

 

Från och med 1/1 2009 när medlemsuppdateringar görs så måste ni skriva i hela personnumret dvs även de fyra sista. Görs inte detta så kan vi inte registrera ert medlemsskap på Idrottonline och därmed går det inte att ansöka om licens. Ni som redan gjort era medlemsuppdateringar och inte skrivit i hela personnumret skicka de fyra sista till This is a mailto link så förs de in i registret. 

 

Uppdaterad: 23 JAN 2021 15:25

FÖR SENASTE NYTT – FÖLJ VMCK PÅ FACEBOOK!

  

 

 

Laholms Sparbank 

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +46760097522
E-post: This is a mailto link...

Se all info