Hoppa till sidans innehåll

Vi stänger möjligheten att teckna nya medlemskap tills vidare.

25 NOV 2020 12:37
  • Uppdaterad: 25 NOV 2020 12:37

Befintliga medlemmar påverkas ej.

Med hänsyn tagen till det rådande läget gällande Covid -19 och många förfrågningar kring nya medlemskap så väljer vi att stänga ned möjligheten att teckna medlemskap i Veinge MCK.

Enda undantaget är för de som saknar klubbtillhörighet helt och bor max 1h från vår anläggning. Är du en av dessa så kontakta Henrik på 0705927640.

Vi bör möta samhällets krav på folksamlingar på max 8 personer på anläggningen. Den gränsen börjar nu närma sig. Där av väljer vi åtgärden som beskriven ovan. Den kommer att gälla tills vi meddelar annat (med förbehåll för ändrade råd/krav) så vi inte behöver stänga ned helt vilket hade drabbat de medlemmar vi har idag och möjligheten till fysisk aktivitet.

Inskrivning kommer att ske utomhus under taket vid omklädningsrummet som vi gjort de senaste helgerna. Ansvariga för dagen bör skriva in var och en.

Till dig som medlem ber vi er parkera utspritt med förnuft så att grupperna som kan bildas blir max 8 personer.

Stanna hemma vid sjukdomssymptom.

Håll ett relevant avstånd till andra personer.

Förbundet meddelar att klubblokal ska hållas stängd, likaså toaletter, omklädningsrum och gemensamma lokaler överlag vilket ska tillämpas även hos oss. Bifogar länk till deras skrivelse.

https://www.svemo.se/contentassets/d4219de6c19b48c7a3831ea4bb68e9b1/nya-begransningar-for-att-hindra-smittspridning-inom-svemo_hl.pdf

Styrelsen i Veinge MCK

Skribent: Henrik Danielsson
Epost: Adressen Gömd

FÖR SENASTE NYTT – FÖLJ VMCK PÅ FACEBOOK!

  

 

 

Laholms Sparbank 

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +4643018797
E-post: This is a mailto link

Se all info