Hoppa till sidans innehåll

Veinge MCK på Facebook

20 SEP 2011 07:41
Facebook....Nu 19/9 2011 har hur konstigt det än låter klubben fått tillgång till inloggningen på vår Facebook sida. Vi ska försöka att hålla den uppdaterad men är det veingemck.com som gäller som huvudsida. Är det någon som vill ha något publicerat så maila This is a mailto link

  • Skapad: 20 SEP 2011 07:41

2011-03-16 Veinge MCK finns som flera säkert upptäckt redan representerat på Facebook, men det är inte styrelsen som står bakom förslaget/uppstarten utan en i detta fallet okänd person(i varje fall för styrelsen) som lägger ned tid på att uppdatera sidan med information från den ordinarie hemsidan, men initiativet ses bara som positivt. Ordföranden har försökt att kontakta administratören, men utan resultat.

För att summera...så ligger den absolut senaste infon på www.veingemck.com även om Facebooksidan uppdateras flitigt. Samtidigt får vi tacka den okända person som lägger ned ideélla krafter på att hålla sidan uppdaterad. Denna person får gärna höra av sig till This is a mailto link så att vi kanske kan arbeta vidare på Facebookupplägget.

Skribent: Henrik Nilsson

FÖR SENASTE NYTT – FÖLJ VMCK PÅ FACEBOOK!

  

 

 

Laholms Sparbank 

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +4643018797
E-post: This is a mailto link

Se all info