Hoppa till sidans innehåll

Miljömatta/Markskydd med klubbens logotyp

27 OKT 2010 07:38
Miljö....
  • Skapad: 27 OKT 2010 07:38

Offert har kommit in på milömattor/markskydd. En grå sådan i ungefär samma färg som luvtröjorna och mössorna med klubbens logotyp. Den är godkänd av FIM o Svemo, har mått 160x100cm och är gummibeklädd på undersidan. Denna firma är dessutom officiell leverantör för MX VM.

Priset är ca 650:- beroende på hur Euron ligger till i pris om och när vi beställer. Detta pris är baserat på 25-50 st. Fler än 50st=billigare, mindre än 25st=dyrare.

Är du intresserad av en sådan här matta skriv ditt namn(för+efternamn) och antalet mattor längst ned på denna sida genom att skriva en kommentar. Bara för att du skriver namn binder du dig inte till något. Är bara en intresseanmälan för att se om det är lönt att beställa.

Vill du har mer ingående info om mattans kvavlitet, skicka då ett mail ineehållande namn och adress till This is a mailto link så kommer info på posten. 

Beträffande priset så är det ungefär samma som i handeln. Tänk dock på att dom beställer mycket större kvantiteter än vi, så vi har fått ett väldigt bra pris med tanke på antalet. 

 

Skribent: Henrik Nilsson

FÖR SENASTE NYTT – FÖLJ VMCK PÅ FACEBOOK!

  

 

 

Laholms Sparbank 

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +4643018797
E-post: This is a mailto link

Se all info