Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem/Medlemsinfo.


Bli Medlem

Nuvarande o nya medlemmar, fyll i era uppgifter varje år innan ni gör er inbetalning via VÅRT ONLINE FORMULÄR HÄR!!!!!!.
Uppgifterna skickas via e-post till oss. Efter att du skickat in dina uppgifter via online formuläret så betalar du in avgiften till Bankgiro 450-0088.

För de medlemmar som önskar vara aktiva i Veinge MCK 

Som medlem i Veinge MCK kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta This is a mailto link

 

Från och med 1/1 2009 när medlemsuppdateringar görs så måste ni skriva i hela personnumret dvs även de fyra sista. Görs inte detta så kan vi inte registrera ert medlemsskap på Idrottonline och därmed går det inte att ansöka om licens. Ni som redan gjort era medlemsuppdateringar och inte skrivit i hela personnumret skicka de fyra sista till This is a mailto link så förs de in i registret. 

 

Uppdaterad: 22 MAJ 2018 09:07 Skribent: Henrik

FÖR SENASTE NYTT – FÖLJ VMCK PÅ FACEBOOK!

  

 

 

Laholms Sparbank 

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +4643018797
E-post: This is a mailto link

Se all info