Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte Lördagen 1/2 17.00 2020

06 NOV 2019 21:47
Boka in detta datum!
  • Uppdaterad: 06 NOV 2019 21:47

KALLELSE till årsmöte för Veinge MCK
Lördagen 1 Februari 2020 Kl. 17.00 på Gröna Hästen.

 

Till detta årsmöte fortsätter vi på samma inslagna väg som tidigare och erbjuder ett mervärde genom att vi äter en god bit mat tillsammans i samband med mötet. Klubben står för maten. Det man dricker betalar var o en själv.

 

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till vårt årsmöte på Gröna hästen i Laholm-Sankt Knuts Gränd 3 (Hästtorget). Anmälan senast Lördagen 25/1 till Malin på tel/sms 0700914229 med namn och antal personer(ange gärna antal vuxna och antal barn).

 

Dagordningen delas ut före mötets början. Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar kommer nya som nuvarande.

 

Vi ska göra val till styrelse, dela ut priser för KM, crosskola etc. Ta tillfället i akt och kom till mötet!

 

Till 2020 har styrelsen valt justera villkoren i medlemskapet. Tidigare har vi haft ett grundkrav att man ska vara träningsansvarig 3ggr/år. Nu tas ett av tillfällena bort och ersätts av att minst en från varje hushåll ska hjälpa till på totalt 2 tävlingsdagar/år och vara träningsansvarig 2ggr/år.. Anledningen till att denna ändring genomförs är för att vi ska få ihop verksamheten på ett bättre sätt och för att var och en lättare kunna få ihop sina poäng utan att betala extra för träningskort.

 

Enligt de nya stadgarna ska föreningen även delas in i olika verksamhetsområden vilket gjorts under hösten. Varje arbetsgrupp kommer att innehålla ett önskat antal personer där man har ansvar att sköta en viss del av anläggningen. Man har möjlighet att välja det man är bra på och tycker är roligt. Följande kommer att resultera i en mer flexibel organisation och att uppgifterna sprids ut på ett större antal personer än idag.

 

Mer info presenteras under årsmötet.

 

Lista över inarbetade poäng 2019 bifogas i detta mailet.

 

Vi skickar inte ut något inbetalningskort tillsammans med denna kallelse, utan det kommer att fungera på nedanstående sätt.

 

Det är viktigt att ni gör detta så att medlemsregistret hålls så färskt som möjligt

 

Gå in på klubbens hemsida under Bli medlem på startsidan och fyll i medlemsformuläret online.

 

Medlemsavgift=400 kr,  Träningskort för nya medlemmar=700kr. Träningskort för de som varit medlem innan=3000kr minus inarbetade poäng(varje poäng värt 250 kr), 12 poäng eller mer=gratis träningskort. Ex: Har du arbetat in 6 poäng så betalar du 6x250kr i trän. kort=1500kr+medlemsavgift.

 

OBS! Betala in pengarna till BG 450-0088 och sedan finns medlems-/träningskortet att hämta i klubblokalen efter ca 2 veckor. Tag gärna med ett kvitto på att ni betalt medlems- o träningskortsavgiften när ni åker och tränar på banan tills att träningskortet är klart, så att ni slipper betala träningsavgift.

 

Det är av största vikt att ni betalar medlemsavgiften senast 31/1 då medlemskapet och träningskorten för 2019 slutar att gälla detta datum.

 

Välkomna!

 

Styrelsen-Veinge MCK

 

Skribent: Henrik Danielsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Veinge MCK - Motorcykel och Snöskoter
Lars-Åke Jonasson, Stentorpsgatan 7
31245 Veinge

Kontakt:
Tel: +4643018797
Fax: 043018378
E-post: This is a mailto link

Se all info